Voordelen voor de installateur

Exclusiviteit

Zonatlas stuurt aanvragen enkel naar u door binnen het opgegeven gebied. De aanvrager zal nog voordat u contact met haar opneemt, weten dat uw bedrijf haar zal benaderen. Hierdoor is de aanvrager geïnformeerd en zal deze jullie al verwachten. Zonatlas zal zich verdiepen in de installateur, zodat de unieke werkwijze duidelijk naar voren komt van de installateur. Dit zal het contact tussen installateur en de aanvrager beter laten verlopen, door het voorafgaande traject.

Wij zorgen voor een snelle en correcte afhandeling van elke aanvraag.

Zonpotentie analyse inbegrepen

Bij ons is de individuele zon-potentie analyse altijd onderdeel van de verstrekte aanvraag! Samen met de contact- en verbruik gegevens van potentiële klanten ontvangt u informatie over o.m. de beschikbare dakoppervlakte (omvang, oriëntatie, helling), de zonne-instraling (incl. gedetailleerde schaduwanalyse) en het te behalen rendement. Hiermee heeft u alle benodigde informatie over de woning bij de hand wanneer u contact opneemt met uw toekomstige klant.

→ Meer informatie over "Zonatlas"

Snellere en accuratere offertes

De meegeleverde zon-potentie analyse van Zonatlas zal een hoop tijd en geld besparen bij het voorbereiden van uw offertes. Wij hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren in de kwaliteit van uw dienstverlening. Met deze gegevens heeft u, zelfs zonder een afspraak op locatie, de belangrijkste gegevens van het dak en de lokale situatie (w.o. helling dak, schaduwwerking door obstakels, etc.) om een goede eerste indicatie te kunnen maken.

Eenvoudige betalingsmogelijkheden

Wij bieden u verschillende betalingsmogelijkheden om het afhandelingsproces per aanvraag zo soepel mogelijk te laten verlopen:

– Twee maandelijkse facturen per mail.

– Automatische incasso*

*is mogelijk nadat u meerdere aanvragen van ons heeft afgenomen

Hoogwaardige aanvragen

Onze aanvragen komen van een transparant en onafhankelijk zonpotentie register, namelijk Zonatlas.

Omdat de aanvragen rechtstreeks uit Zonatlas.nl en haar partners komen, bent u verzekerd van een geïnteresseerde aanvrager die doelbewust op zoek is naar een zonne-energie systeem. Ze hoeven dus niet te worden overtuigd van het nut van zonne-energie. Een belangrijke stap binnen het aankoopproces is voor u al verzorgt.

Weinig kans op 'ongeschikte' locaties

Doordat het gebouw is gecontroleerd binnen Zonatlas.nl, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u aanvragen ontvangt voor woningen die niet geschikt zijn voor een zonne-energie systeem.

Hoge kwaliteit van de aanvragen

Ontvang alleen de aanvragen waar u wat aan heeft! Dit wordt mogelijk gemaakt door uitgebreide verificatie van de aanvragen vooraf (criteria zoals werkgebied, werkende contactgegevens, installatie-omvang, etc.).

Regionale aanvragen

Wij geloven in het ondersteunen van de regionale energietransitie. De aanvragen die u krijgt toegestuurd komen dus altijd uit het afgesproken werkgebied.

Ontdek de mogelijkheden.

Registreer hier