Voordelen voor de consument

Over installateurs

Wij bieden installateurs de mogelijkheid om vanuit een aanvraag een offerte uit te brengen. Zonatlas biedt hen een portal aan waar uw gegevens beveiligd in worden opgeslagen. Zonatlas is zelf geen installateur en kan ook niet bemiddelen bij uw aanvraag. Wij kunnen ook geen informatie verstrekken over een installateur.

Alleen als een (regionale)installateur uw aanvraag accepteert om in behandeling te nemen, worden uw gegevens voor dat bedrijf beschikbaar gesteld. Zonatlas speelt hierin geen adviserende of bemiddelende rol.

Dit is ook het geval of een installateur u wenst te benaderen. Er zijn vele, voor ons onbekende redenen, waarom installateurs een aanvraag wel of niet in behandeling nemen.

Wordt er geen contact opgenomen binnen een voor u aanvaardbare termijn, dan kunt u b.v. contact opnemen met uw energieleverancier of de landelijk opererende verkooporganisaties van zonnepanelen-installaties.

Passend aanbod

Op Zonatlas.nl wordt al een eerste indicatie gegeven voor de prijs van de zonnepanelen-installatie. De installateur weet dat het gaat om een vrijblijvende offerte en zal altijd een scherp aanbod doen, omdat het de consument vrij staat om verder te kijken. Zij willen u graag als klant! Hierdoor zult u nooit teveel betalen bij een partner van Zonatlas.

Onafhankelijke gegevens

De informatie die aan installateurs wordt verstrekt zijn feitelijke zonpotentie gegevens over het optimale zonne-energie systeem. Deze gegevens bevatten geen commerciƫle informatie. Afwijking van deze gegevens in een offerte zal dus door de installateur onderbouwd moeten worden in hun voorstel.