Voordelen voor de consument

Betrouwbare installateur

Wij bieden consumenten de mogelijkheid om op basis van eenduidige gegevens een offerte op te vragen bij een betrouwbare installateur. Er zijn vele installateurs in Nederland. Zonatlas heeft de selectie gemaakt, zodat de consument niet zelf hoeft te zoeken naar reviews of de installateur goed werk levert. De partij die Zonatlas de aanvraag in behandeling laat nemen, heeft zichzelf al bij eerdere aanvragen van Zonatlas bewezen.

Scherp aanbod

Op Zonatlas.nl wordt al een eerste indicatie gegeven voor de prijs van de zonnepanelen-installatie. De installateur weet dat het gaat om een vrijblijvende offerte en zal altijd een scherp aanbod doen, omdat het de consument vrij staat om verder te kijken. Zij willen u graag als klant! Hierdoor zult u nooit teveel betalen bij een partner van Zonatlas.

Onafhankelijke gegevens

De informatie die aan installateurs wordt verstrekt zijn feitelijke zonpotentie gegevens over het optimale zonne-energie systeem. Deze gegevens bevatten geen commerciƫle informatie. Afwijking van deze gegevens in een offerte zal dus door de installateur onderbouwd moeten worden in hun voorstel.